ÉPÍTÉSZET TISZA-TÓ, BÜKK KÉP, TÁJ, HANGULAT SZÁJTÉPŐ LINKEK LEVÉL INFÓ HELP
HELP
Segítség az oldalak használatához
Főoldalak használata
Belső oldalak használata
Képek nézegetése
Kinagyítható képek
 
Az oldal megtekintéséhez szükséges kiegészítő programok
 
 
Segítség az oldalak használatához!  
A honlap un. főoldalt és témakörönkénti főoldalakat tartalmaz. A főoldal felső menű-sávja illetve a bal oldali oldalmenü segítségével lehet témákat választani. A menüre klikkelve nyílik fel a keresett téma főoldala. Általában a téma főoldala az egyes témák oldalait nyitja meg. Ha egy témához sok kép tartozik, azokat több oldalban helyezzük el.  
Főoldalak használata  
A témák főoldalai a főoldal (címoldal) felső képét, a felső és az oldalsó menüt is tartalmazzák. Ezek segítségével lehet az egys témák, egyes oldalak között váltogatni, lépkedni.
Az oldalak két mezőt is tartalmaznak: a bal oldali álló részen az oldal témái olvasható címsorokban, a jobb oldali fekvő téglalap alakú mezőben a fétémához kapcsolódó altámák felsorolása található általában képpel és szöveggel. A képre kattintva nyithatja meg a keresett téma oldalát.
 
Belső oldalak használata  
A témák részletes oldalai a megszokott állandó részeken kívül két táblázati részt tartalmaznak. A bal oldali álló formájú, a jobb oldali fekvő. Mindkét mező szélén megjelennek a Windiws jellehzetes gördítő csuszkái. A bal oldali mezőben magyarázó szöveg olvasható, és ha e szöveg hosszabb, mint az oldal, a csuszkával lehet a szöveget gördíteni.
A jobb oldalon általában képek találhatók.
 
Képek nézegetése  
A képek az oldalsó csúszka segítségével gördíthetők felülről lefelé. Az oldal könnyebb letöltödése érdekében 15-20 képnél többet egy oldalon nem helyztünk el. Ennél öbb képet több oldalon helyeztünk el. Ha ún. panoráma képet akarunk imitálni, akkor vizszintesen lehet gördíteni a képepket.  
Kinagyítható képek  
A témákat részletező oldalakon néhol, ahol fontosnak éreztűk, az oldalon látható képhez hozzálinkeltük a kép nagyobb változatát a részletgazdagság miatt. Ilyenkor a kép fölött megváltozik at egér szimbóluma és megjelenik a jólismert kéz ikon. Rá kell katintani, majd befejezve a nézegetést, az ablakot be lehet zárni.  
Az oldal megtekintéséhez szükséges kiegészítő programok  
Az oldal megtekintéséhez nem szükséges külön letöltendő és telepítendő segédprogram. Az oldal az Internet Explorer 6.0-ra van optimalizálva, de fut a Mozzilla Firefox 2.0 alatt is, de bizonyos részletek más módon, kicsi megváltozva jellennek meg. Ezek a különbségek elhanyagolhatók.
A Java alkalmazások futását nem ellenőriztük!
 
   
Ha további kérdése van az oldal használatával kapcsolatban, írjon emailt a LEVÉL menüre kattintva. Rövidesen válaszolunk kérdésére.  
   
   
HASZNOS